Ronde van de Achterhoek in Terborg

Ronde van de Achterhoek in Terborg

De derde editie van de hernieuwde Ronde van de Achterhoek start op zondag 18 augustus in Doetinchem. Waar de afgelopen twee jaren in Gendringen werd gefinisht, valt die eer in 2019 te beurt aan Terborg. Dit in het kader van het 600-jarig bestaan!
In Doetinchem zullen de eerste ploegen zich volgens het voorlopige programma omstreeks 10.00 uur melden, waarna de teams tussen 11.30 en 12.30 één voor één aan het publiek gepresenteerd worden. Het peloton, met daarin 25 teams, zal vervolgens om 13.00 uur officieel van start gaan vanaf het Simonsplein. Een uur later komen de renners daar nogmaals voorbij, waarna via een tocht door alle gemeentes van de Achterhoek koers wordt gezet richting Terborg. Daar zullen nog vijf lokale rondes verreden worden via Sivolde, Ulft en Etten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *