Achterhoek onbeperkt

Achterhoek onbeperkt

Voorafgaand aan de finish van de Ronde van de Achterhoek zal op zondag 18 augustus in finishplaats Terborg de Maron Achterhoek Run worden georganiseerd. Ook zal Achterhoek Onbeperkt worden georganiseerd, waarbij op het finish-parcours gefietst wordt door diverse duo-fietsen en andere aangepaste fietsen.

Om 11.00 uur beginnen de activiteiten in Terborg al. In samenwerking met Achterhoek in Beweging en alle vestigingen van Azora wordt Achterhoek Onbeperkt georganiseerd. Daarbij zijn onder meer ook wedstrijden voor Race Runners, Alinkers en Blind Runners. Wilco Giesen uit Silvolde is expert op dit gebied en daarom toegevoegd aan het bestuur van de Ronde van de Achterhoek. Ook de landelijke organisatie Hersenletsel on Tour en vergelijkbare partners worden voor deelname uitgenodigd. Een unieke kans voor sporters met beperking, die gratis kunnen deelnemen.

Azora is enorm blij met dit initiatief en ondersteunt Achterhoek Onbeperkt met haar organisatie. Voor de bewoners van verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia in Terborg wordt het een dubbel feestelijke dag. Eerst kunnen zij zelf het parcours verkennen en ’s middags trekt de wielerkaravaan in de lokale omloop meerdere keren langs Antonia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *