Koersbaltoernooi

Koersbaltoernooi

Op zaterdag 6 juli organiseert K’80 (voorheen Kegel ’80) een koersbaltoernooi. Aan dit toernooi doen 10 clubs uit de ons omringende plaatsen mee.

Koersbal (ook wel bowls genoemd) is een precisiesport waarbij het de bedoeling is dat de spelers afgeplatte ballen, bowls, zo dicht mogelijk naar een kleinere doelbal laten rollen. Deze traditionele sport uit Engeland wordt sinds enkele decennia ook in Nederland beoefend.
De deelnemende clubs zijn afkomstig uit: Silvolde, Dinxperlo, Gendringen, Lichtenvoorde, Aalten, Didam, Ulft, combinatie Terborg-Silvolde en Terborg. Er doen 88 deelnemers mee die strijden om de Koersbal IJsselcup. Het toernooi vindt plaats in de Laco sporthal in Terborg (‘t Veld 30).

Door Mase55 at the English Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4636358

De dag start om 10:00 uur en om 10:45 starten de wedstrijden. Om 15:15 zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Iedereen is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *